Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete

Greskóné Kis Zsuzsanna

2016. évi díjazott: Greskóné Kis Zsuzsanna

Greskóné Kis Zsuzsanna 16 éves kora óta dolgozik a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Szemészetén. Kezdetben adminisztrátori munkakörben dolgozott, majd az iskola elvégzése után ápoló munkakörben kamatoztatta szakmai tudását. Szívén viseli a csökkentlátók sorsát, aktívan részt vesz a csökkentlátók térségi felkutatásában, szakellátásában. Segíti a speciális segédeszközök beszerzését, kipróbálását, betanítását.

A Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesületének alapító tagja. Dr.Elek Ilona elnök asszony vezetése alatt ellátta az egyesület gazdasági felelős feladatait és sokrétű segítséget nyújtott az egyesület vezetőségének. A 2013-ban Gyöngyösön rendezett IX. SHAO Kongresszus szervezési munkáiból aktívan kivette a részét.

Szorgalma, segítőkészsége, szakmai munkája és az egyesületben végzett munkájának köszöneteként munkatársai és az egyesület vezetősége terjesztette fel a díjra.

A SHAO vezetősége és az Egyesület tagsága nevében a 2016.-évi SHAO Díjjal szeretnénk megköszönni Greskóné Kis Zsuzsanna egyesületünkért végzett odaadó munkáját.


Képgaléria

Alioth