Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete

Fekete Olga

2017. évi díjazott: Fekete Olga

Fekete Olga 1983-óta dolgozik a Pécsi Egyetem Szemészeti Klinikáján. Kezdetben három műszakos ápolónőként dolgozott az osztályon, majd 1986-tól műtősnőként folytatta pályafutását a klinikán. A Pécsi Tudományegyetemen személyügyi-humán szervező, majd egészségügyi menedzseri diplomát szerzett. Aktívan részt vesz oktatóként a műtősasszisztensi képzésben.

Fekete Olga a Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesületének alapító tagja. Vezetőségi tagként lelkesen és elszántan dolgozott a csapatért. Konferenciákon, továbbképzéseken előadásokkal mutatta be munkánk kihívásait, szépségét és időnként nehézségeit is. 2013-tól három éven át volt az egyesület gazdasági felelőse. Elévülhetetlen érdemei vannak az egyesület Alapszabályának és Szervezeti Működési Szabályzatának kidolgozásában, az egyesület jól rendszerezett dokumentációjának elindításban. A Pécsen megrendezett X. SHAO Kongresszus szervezésében, lebonyolításban, annak házigazdájaként felejthetetlen élményt szerzett a kongresszus résztvevőinek. 2016-ban megvált a vezetőségi tisztségétől a Pécs Normandi Lions Club-ban betöltött zónaelnöki tisztsége miatt, de egyesületünk vezetősége továbbra is számít optimista, megértő, vidám személyére.

A SHAO vezetősége és az Egyesület tagsága nevében a 2017.-évi SHAO Díjjal szeretnénk megköszönni Fekete Olga egyesületünkért végzett odaadó munkáját.


Képgaléria