Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete

Nemesné Havasi Enikő

2015. évi díjazott: Nemesné Havasi Enikő

Nemesné Havasi Enikő a SHAO alapító tagja. Elkötelezett, lelkes tagja egyesületünknek, akire bármikor számíthatunk. A Batthyány-Strattmann Társaság tagjaként a szemészeti szakdolgozók továbbképzésének szervezésében éveken át aktívan részt vett előadóként is. Folyamatosan képezi magát, a szemészeti szakma fejlesztése, a minőségi betegellátás mindig elsőbbséget élvez munkája során. A betegek és munkatársai szeretik, tisztelik. A műtőben a csoportvezető műtősnői munka mellett jó kedélyével, emberségével nagymértékben oldja a napi feszültséget és a betegek szorongását. Számos alkalommal volt előadója a SHAO kongresszusoknak. Aktív szervezője volt a SHAO V. Kongresszusának és az annak kereteiben első alkalommal megrendezésre került élő műtéti bemutatónak.

Nemesné Havasi Enikőt a Jósa András Megyei Kórház dolgozói terjesztették fel a díjra, amit az egyesület vezetősége is támogatott.

A SHAO vezetősége és az Egyesület tagsága nevében a 2015. –évi SHAO Díjjal szeretnénk megköszönni Nemesné Havasi Enikő egyesületünkért végzett odaadó munkáját.

A Díjhoz szívből gratulálunk Enikőnek!


Képgaléria