Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete

SHAO XII. Kongresszus Debrecen

 

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Nagy örömmel és izgalommal várjuk a Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete (SHAO) tizenkettedik kongresszusára, melynek Debrecen városa ad otthont – az ismert okok miatt a megszokotthoz képest másik időpontban – 2019. június 20-22. között. A kongresszus helyszínéül a Kölcsey Központot választottunk, ahol hagyományainkhoz híven nem csak a tudományos programot, hanem a közösségi összejöveteleket is méltó körülmények között szervezhetjük meg. A kongresszus helyszínén és ahhoz közel szálláslehetőségek adottak, hogy minél több időt tölthessenek együtt az ország különböző tájáról érkező kedves kollégáink és vendégeink.

Debrecen az ország második legnagyobb városa, „kálvinista Róma” vagy „cívisvárosként” is említik.

A város számtalan látnivalóval is büszkélkedik, ezzel is csábítva a résztvevőket. A kongresszus helyszínének közelében áll a város jelképének is számító Nagytemplom. Megtekinthető a Déri Múzeum, mely a Munkácsy Trilógiának ad otthont. Kirándulásokat lehet tenni a Nagyerdő gyönyörű sétányain és meg lehet nézni a Debreceni Egyetem impozáns épületét.

A Debreceni Egyetem Klinika Központ Szemklinika és a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Szemészeti Osztálya, valamint a Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete Vezetősége nevében szeretettel várunk mindenkit egy jó hangulatú, remélhetőleg sok hasznos és új szakmai információt nyújtó konferenciára!

A Kongresszus Szervező Bizottsága nevében:

Prof. Dr. Berta András
egyetemi tanár
a DE KK Szemklinika igazgatója
Dr. Sohajda Zoltán
osztályvezető főorvos
Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Szemészet
Nagyné Szőke Erzsébet
a SHAO elnöke

Tájékoztatók:

Tudományos és Szervező Bizottság

Fő témák, Előadás bejelentés, Akkreditáció

Általános információk, Ebéd, A kongresszus helyszíne

Jelentkezési határidő, Részvételi díj, Regisztráció

Szálláslehetőségek, Parkolás, Szállásfoglalás

Számlázás, Lemondási feltételek, Határidők

Hasznos információk, közlekedés

Kapcsolat, Szponzoráció