Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete

Tagság megújítás!

Kedves Egyesületi Tagok!

Az elmúlt két évtized során többször és többféle formában próbáltunk egy jól használható és minden lényeges adatot tartalmazó nyilvántartást vezetni tagjainkról. Közben változtak a jogszabályok, és az egyesület életében is változások következtek be. Elérkezettnek látjuk az idejét, hogy egy teljes, egységes nyilvántartást vezessünk minden régi és új tagunkról, mely tartalmaz minden olyan adatot, amelyek szükségesek a továbbképzési pontok igényléséhez is.
Kérem minden kedves egyesületi tagunkat, hogy a honlapról a Dokumentumok menüpont vagy az Egyesület/tagság menüpont alatt letölthető „Tagfelvételi Kérelem” nyomtatványt kitöltve újítsa meg egyesületi tagságát. A kitöltött „Tagfelvételi Kérelmeket” 2014. március 31-ig a shao@shao.hu email címre lehet elküldeni, vagy aki postai úton szeretné ezt megtenni, az a következő címre küldheti el:

Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete
Nagyné Szőke Erzsébet
4032 Debrecen
Nagyerdei krt. 98. DEOEC Szemklinika

Az Egyesület tagdíja továbbra is 1000 Ft/év. A befizetés módjáról rövidesen tájékoztatunk itt a honlapon mindenkit (változni fog a bankszámlaszámunk)!
Az Egyesület munkájával, a honlappal kapcsolatos véleményeket, kéréseket, ötleteket is a shao@shao.hu email címre várjuk!

Üdvözlettel: Nagyné Szőke Erzsébet